Slobber wil knuffelen

Slobber wil een knuffel van Evi, maar die wil ze hem niet geven… Waarom niet?

Vertederend, aandoenlijk prentenboek met sfeervolle vriendelijke illustraties in veel groentinten. Heel herkenbaar en leuk om voor te lezen en om  samen ‘mee te griezelen’ met de slobberknuffel…

Slobber is een zogenaamd ‘boomdraakje’  die er uitziet als een draakje met lieve pootjes, een lief ‘paarden’-hoofd met grappige oortjes. Hij wil zo graag een knuffel van Evi, een klein eigenwijs kleutertje met rode laarsjes. Maar Evi weigert resoluut. Nee, nee, je weet heus wel waarom. Snuffel probeert het op andere manieren, maar dat helpt niet. Evi wil alle andere bosdieren wel knuffelen. Iedereen behalve jij!

Slobber gaat weg. Hij hoeft geen knuffel meer. Maar dan…

Heerlijk prentenboek waar alle peuters, kleuters (en ook wel ouder…) van zullen genieten en meegriezelen met wat Slobber doet. Hoe herkenbaar!

Voor iedereen die op zoek is naar een leuk voorleesprentenboek om samen te bekijken, voor te lezen en ? na te doen? Wil je ook een knuffel?

AP

Boekgegevens

Titel:

Slobber wil knuffelen

Jaar van uitgave:

2018

Aantal pagina’s:

32

Uitgeverij:

Vier Windstreken

Prijs:

14.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.