Boekdetails

Mijn prentenvertelbijbel

  • Auteur: Marion Thomas
  • Illustrator(s): Honor Ayres
  • Jaar van uitgave: 2014
  • Prijs: 14.99
  • Pagina's: 317
  • Uitvoering: Gebonden
  • Uitgeverij: Callenbach
  • ISBN: 9789026613753

Stevig gebonden, vierkant formaat kinderbijbel voor kinderen vanaf 3-4 jaar. Door de grote hoeveelheid – 365! – verhalen is het voor een kinderbijbel voor deze leeftijd een heel complete kinderbijbel en een goede eerste kennismaking met de verhalen uit de bijbel.

Het boek start met een uitgebreide inhoudsopgave, waarin alle verhalen + bladzijdenummer genoemd worden. De beschreven verhalen zijn heel summier verteld, minimaal 4, maximaal 10 regels tekst per verhaaltje. Naast de titel, bovenaan het verhaal, wordt de tekst uit de bijbel genoemd. Heel geschikt om ‘s avonds voor het naar bed gaan nog even een kort verhaal te vertellen.

De tekst is eenvoudig, kindgericht en goed voorleesbaar. De illustraties zijn helder en vriendelijk. Tekst en illustraties zijn op wit stevige papier afgedrukt. Door de witte ondergrond, gecentreerde tekst, en de illustraties geplaatst náást de tekst, heeft het boek een rustige lay-out.

Bijbelgetrouwe, mooi geïllustreerde kinderbijbel voor peuters/kleuters.

Fragment:
‘De gemene slang’  (Genesis 3:1-13)
Zei God tegen jullie dat je niet mag eten van die boom? fluisterde de slang op een dag. Eva keek naar het mooie, sappige fruit. ze gaf er wat van aan Adam. Maar toen ze allebei van het fruit hadden gegeten, bedachten Adam en Eva dat ze niet geluisterd hadden. Ze hadden gedaan wat God verboden had. Ze schaamden zich zo diep, dat ze zich verstopten.

‘Alles is bedorven’. (Genesis 3: 14-24)
God wist wat Adam en Eva hadden gedaan. Hij had de mensen die hij gemaakt had, vertrouwd, maar ze hadden niet naar hem geluisterd. Adam en Eva waren verdrietig. En God was ook verdrietig. Hij zei tegen hen dat ze uit de mooie tuin weg moesten gaan. Ze konden geen vrienden  meer van God zijn.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE