Boekdetails

6 - 12 jaar

LEEFTIJDSGROEP

Het mysterie van de leeuwentroon

  • Auteur: Jennifer Peersmann
  • Jaar van uitgave: 2012
  • Prijs: 12.95
  • Uitvoering: Luisterboek
  • Uitgeverij: Callenbach
  • ISBN: 9789491601477

Jennifer Peersman schrijft als archeologe – tot de verbeelding sprekende –  boeken voor kinderen. In dit derde deel  van de archeologie-serie voor kinderen ‘Het mysterie van de leeuwentroon’ lezen we over een spannend avontuur dat gesitueerd is in een geheime kamer die – volgens een mysterieuze legende – onder de tempel van Salomo zou staan. Van dit boek is een LUISTERBOEK verkrijgbaar.

Jennifer Peersmann verzorgt voor basisscholen leuke workshops over kinderen en archeologie, ‘Hallo Israël’- workshops, waarin zij archeologie dichter bij kinderen brengt. Omdat zij zelf jarenlang in Israël heeft gewerkt, kan ze er uit eigen ervaring over vertellen. Dit derde deel vertelt over Jeruzalem ‘2947 jaar geleden’ waarin de vader van hoofdpersoon Eden zijn baan verliest omdat iemand leugens over hem vertelt. Eden hoort dat een mysterieuze leeuwentroon hen uit de moeilijke situatie kan redden. Met Ariella, zijn vriendinnetje, gaat hij op onderzoek…

Opnieuw een spannend verhaal.

De beste aanbeveling voor dit boek komt van de 11-jarige Yoram, via haar Facebook: ‘ik heb het gisteravond stiekem in bed uitgelezen! Echt een heel mooi boek vind ik het! Vooral het einde. Het ontroerste stuk vond ik dat Eden zijn deken voor zijn arme zusje van de berg gegooid werd. En het einde met het echte voetenbankje van God. Ik heb ook wat geleerd van het boek. Ik heb genoten van het boek! Mijn vriend Seth is nu De Schat Van Sion aan het lezen en ook Het Geheim Van De Gouden Ster. Die mag hij van mij lenen. Nou ja… Ik zou zeggen dat jou boek het allermooiste is. Ik geef het zo’n 500.000.00.00.00.000.000.000.000.00.000. sterren! Ik hoop dat je volgende boek vlug in de winkel ligt! Ga zo door Jennifer!

AP

 

Koop dit LUISTERboek bij de plaatselijke boekhandel of BESTEL ONLINE.