Goed gedaan, ZWIT

Te – tu, te – tu. Steef Stekel speelt in de tuin. Hij is een ziekenwagen. Zwit de poes wil niet in de ziekenwagen. Steef en Suus lopen achter Zwit aan, ze gaan de hoek om, ze kijken, dan schrikken Steef en Suus… Vrolijk verhaal dat beginnende lezers graag zelf willen lezen.

Bestel online

Inhoud

‘Goed gedaan, Zwit!’ is het derde deel van de serie ‘Avonturen van Steef Stekel’. In elk boek staat een dier centraal. In dit boek beleeft Steef samen met zijn vriendinnetje Suus een avontuur met de zwart-witte poes Zwit. Leuk aan het boek is dat het teruggrijpt op de vorige deeltjes zonder dat het nodig is deze deeltjes te kennen. Het boek bevat korte hoofdstukjes begeleid door zwart-wit illustraties. Het verhaal past in de belevingswereld van kinderen en speelt zich af dichtbij huis.

Extra

Het taalgebruik in het boek is op kinderniveau. Het bevat geen moeilijke of onbekende woorden. De sfeer van het boek is dichtbij huis en gezellig.

Oordeel
+
Taal op kinderniveau
+ Gezellig verhaal

MV

 

Boekgegevens

Titel:

Goed gedaan, ZWIT

Jaar van uitgave:

2020

Aantal pagina’s:

74

Uitgeverij:

De Banier

Prijs:

9,95 (actuele prijs zie Bestel online)

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.