Boekdetails

6 - 12 jaar

LEEFTIJDSGROEP

Geheime dienst : wie kun je vertrouwen?

  • Auteur: Timon en Niek
  • Illustrator(s): Vincent Bisschop ; Studio Nijhuis
  • Jaar van uitgave: 2020
  • Prijs: 19.99
  • Uitvoering: Hardkarton
  • Uitgeverij: NEEMA Games
  • ISBN: 9789492925237

Terwijl agenten van de geheime dienst huiszoekingen uitvoeren, patrouilleren en de grens bewaken, proberen christenen bijbels te smokkelen. Wie kun je vertrouwen?
Inclusief een laagdrempelige gespreksstarter van Open Doors over vervolging.
Leeftijd 8+
Geschikt voor grote groepen van 10-20 spelers en voor 2-9 spelers in de vorm van een kaartspel.

Het is gevaarlijk om hier christen te zijn, daarom komen de gelovigen in het geheim samen. De overheid ziet ze als een grote bedreiging en heeft de geheime dienst ingeschakeld. Beide kanten hebben hun eigen specialisten om in te zetten, maar wie krijgt de overhand? Ontdek het met Geheime Dienst.

Uitvoering:
De kaarten liggen in twee stapels in een goed passend doosje. Op alle kaarten staan portretten afgebeeld. Er zijn dertien verschillende soorten karakterkaarten: Burgers (gelovigen) , Burgers (geheim agent), Infiltranten, Verraders, Rechercheurs, Zendelingen, Onderzoekers, Oudsten, Hackers, Advocaten en Twijfelaars. Daarnaast zijn er ook twee verschillende soorten rolkaarten: Geheim agenten en Gelovigen.

Inhoud:
De bedoeling van het spel is dat je rolkaarten verzameld van jouw rol. Een geheim agent kan bijvoorbeeld winnen als hij alleen geheim agenten in handen heeft. Tussendoor kun je kaarten met een ander karakter opleggen en op die manier kun je je eigen rolkaarten verzamelen. Wanneer je als eerste 5, 4 of 3 rolkaarten hebt verzameld (afhankelijk van het aantal spelers met wie je het spel speelt) roep je:’ Geheime Dienst’ , en heb je het spel gewonnen.

MK

Bestel online