Eten voor iedereen

In de nieuwe serie kartonboekjes De wonderen van Jezus verscheen het verhaal Eten voor iedereen. Een fris, eigentijds Bijbelboekje over Simon, die op weg is naar tante Rachel maar onderweg bij Jezus terechtkomt.

Simon wordt door zijn moeder op weg gestuurd naar zijn tante Rachel. Het is een heel stuk lopen, dus moeder geeft Simon een mandje met broodjes en visjes mee voor onderweg.

Simon ziet veel mensen lopen. Waar gaan ze heen? Is er ergens feest misschien? Dan hoort hij dat Jezus in de buurt is. Simon is nieuwsgierig. Hij gaat ook even kijken bij Jezus.

Simon hurkt in het gras neer. Hij laat het mandje van zijn rug glijden. Eigenlijk wil hij wat dichter bij Jezus zitten. Hij hoort niet goed wat Jezus zegt. Hij pakt zijn mandje op en loopt in de richting van Jezus. ‘He, jongetje!’ Iemand tikt hem op zijn schouders. ‘Wat heb je in dat mandje?’

De mensen hebben honger maar er is geen eten. Alleen Simon heeft wat broodjes en visjes bij zich. Maar als hij het aan Jezus geeft is er meer dan genoeg voor iedereen!

Het boekje is vormgegeven door Studio Columbus, een groep creatieve jonge mensen die samen aan de slag zijn gegaan met de serie De wonderen van Jezus, waar dit boekje ook een deeltje uit is. De speelse illustraties zijn ’n tikkie retro, hebben heldere kleuren en grappige details. Voor de doelgroep (3-5 jaar) heel herkenbaar en een duidelijke ondersteuning van het verhaal. De tekst staan in een wit kader.

Het boekje heeft een mooi peuter/kleuterformaatje. Leuk voor thuis, op de peuterspeelzaal of kleuterklas en in de kerk.

 

GO

 

Koop dit boek bij de plaatselijke (christelijke) boekhandel of

BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Eten voor iedereen

Jaar van uitgave:

2018
2018

Aantal pagina’s:

21
21

Uitgeverij:

Royal Jongbloed
Royal Jongbloed

Prijs:

7.95
7.95

Deel deze recensie