Boekdetails

Kinderen & geloven

Alef doeboek

vol puzzels, proefjes, knutsels, strips, bijbelverhalen en weetjes

  • Auteur: Nederlands Bijbelgenootschap
  • Jaar van uitgave: 2017
  • Prijs: 5.95
  • Pagina's: 64
  • Uitvoering: Brochure
  • Uitgeverij: Nederlands Bijbelgenootschap
  • ISBN: 9789089121240

Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt een heerlijk Alef-doeboek uit voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Vol met puzzels (Bart den Heeten, Christian Hutter), knutsels, bijbelverhalen (Corien Oranje), strips (Arjen Niezen en Bas de Wit), met illustraties van Iris Boter, Ingrid Wuijster en Marijke Klompmaker. Je hoeft je niet (meer ) te vervelen in de vakantie met dit mooie doeboek.

In dit Doeboek ga je met Alef mee op stap en ontdek je meer uit de wereld van de Bijbel. Het Alef doeboek garandeert uren plezier voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ideaal voor in de vakantie of in een lekker lang weekend.

Er staan twee prachtige Bijbelverhalen in om lekker te lezen. Het leuke is dat aan de hand van het bijbelverhaal van bijvoorbeeld Esther leuke opdrachten staan, zoals een gezichtsmasker en een mooie gelukswaaier maken.  Ook staan er een aantal strips in. In het boek staan verschillende puzzels, quizzen, proefjes rebussen, kleurplaten, een zoekplaat.  De recepten zijn erg eenvoudig en duidelijk beschreven zodat de kinderen lekker zelf aan de slag kunnen met het maken van ijsjes, koekjes etc.  Voor zowel jongens als meisjes is er genoeg te ontdekken. De opdrachten zijn erg afwisselend zo komen de lezers, en de doeners beide aan hun trekken! Ideaal voor een lange autorit, of gewoon leuk voor alle thuisblijvers!

Het is een stevig tijdschrift met 63 pagina’s Het heeft een duidelijke en speelse inhoudsopgave. Het is samengesteld door verschillende mensen zoals ou Corien Oranje, Iris Botter, Ingrid Wuystrer, Marijke Klompmaker, Bas de Wit, Arjan Niezen, Bart den Heeten, Christian Hutter. Het doeboek is een speciale uitgave bij het bijbelmagazine Alef, van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Kijk ook bij andere nog verkrijgbare ALEF-producten van het Ned. Bijbelgenootschap.

LG