Platform Nieuws

Afscheid

Afscheid Annemarie Prins

Beste mensen, lieve boekenvrienden en – vriendinnen,

1999-2019

Dit voorjaar 2019 ben ik twintig jaar actief in het wereldje van de christelijke kinderboeken. Sinds voorjaar 1999 binnen de Werkgroep Christelijke Kinderboeken (BCB) en vanaf 2015 binnen het Platform Christelijke Kinderboeken.

Er was veel te doen en te beleven: de promotie van jullie kinderboeken, de organisatie van kinderboekenprijzen, het Hoogste Woord en de EigenWijsPrijzen. Daarnaast de website christelijkekinderboeken.nl, FB Christelijke Kinderboeken, FB auteurs christelijke kinderboeken, TW@Chrkinderboeken, studiedagen, lees-en boekpromotieactiviteiten.

Het was ontzettend leuk en ik heb ervan genoten.

Met plezier en vol enthousiasme mocht ik ermee bezig zijn.

Met veel van jullie heb ik jaren opgetrokken en jullie betekenden veel voor me.

Het was een inspirerende omgeving en heerlijk om mee bezig te zijn.

Dit voorjaar wil ik er een streep onder trekken en terugtreden.

Vrouwke Klapwijk en Henriette Kool gaan verder met het Platform.

Geertje Oskam, Aisha Meel en een heel ‘team van websiterecensenten’ gaan verder met de website (ik blijf onderdeel van dit team), de huidige jury is bezig met het Hoogste Woord 2019.

Oftewel, niemand is onmisbaar.

Wel zal ik jullie missen en hoop ik jullie via FB en de website te blijven volgen, maar daarnaast zal er voor mij meer tijd zijn voor activiteiten en contacten in mijn directe omgeving zoals bijvoorbeeld taallessen aan nieuwe Nederlanders.

Ik hoop van harte dat jullie doorgaan met het schrijven en uitgeven van mooie, grappige, fijne, inspirerende, inlevende christelijke kinderboeken.

Het ga jullie goed en hopelijk tot ziens!

Annemarie Prins

https://christelijkekinderboeken.nl/wp-content/uploads/2015/09/DeKruisspin-225x150.jpg